Landbouwhuisdieren & paarden

Van koe tot kip, van kat tot kanarie en van hond tot hamster. Het team van A7 Noord dierenartsen biedt zorg aan gezelschapsdieren en landbouwhuisdieren. Een goede band tussen mens en dier, dat is wat A7 Noord dierenartsen nastreeft.

Landbouwhuisdieren

Voor een bedrijfsbegeleiding of de behandeling van een zieke koe komen onze dierenartsen bij u langs op het bedrijf. Wij streven er naar om u een goed en eerlijk advies te geven voor uw koeien en uw bedrijf. Ook organiseren we regelmatig workshops zodat u meer komt te weten over een bepaald onderwerp. Voor de boerinnen is er mogelijkheid om deel te nemen aan de boerinnen-club. Samen ontdekken, leren en beter worden, dat is waar we voor staan!

Paarden

Is uw paard ziek of toe aan de jaarlijkse vaccinatie? De dierenartsen van A7 Noord dierenartsen komen graag bij u langs. Voor een vaccinatie kunt u ook terecht op één van onze vestigingen. Bent u op zoek naar een dierenarts die u kan helpen bij een drachtbegeleiding? Neem contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden!

Voor vragen kunt u altijd contact opnemen
Neem contact op