Landbouwhuisdieren & paarden

Van koe tot kip, van kat tot kanarie en van hond tot hamster. Het team van A7 Noord dierenartsen biedt zorg aan gezelschapsdieren en landbouwhuisdieren. Een goede band tussen mens en dier, dat is wat A7 Noord dierenartsen nastreeft.

Landbouwhuisdieren

Onder landbouwhuisdieren vallen koeien, schapen, geiten en alpaca’s. Klik op de afbeelding om naar de betreffende pagina te gaan.

Koeien

Vooral deze diersoorten kunnen wij wat voor uw betekenen zowel op individueel als bedrijfsniveau. We streven er naar om u een goed en eerlijk advies hierin te geven. Ook organiseren wij regelmatig informatie avonden en workshops waarin u meer komt te weten over een bepaald onderwerp bij uw diersoort. Samen ontdekken, leren en beter worden, dat is waar we voor staan!!!

Paarden

Is uw paard ziek of toe aan de jaarlijkse vaccinatie? De dierenartsen van A7 Noord dierenartsen komen graag bij u langs. Voor een vaccinatie kunt u ook terecht op één van onze vestigingen. Bent u op zoek naar een dierenarts die u kan helpen bij een drachtbegeleiding? Neem contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden!

Klik hier om mee te lezen over paarden.

 

Voor vragen kunt u altijd contact opnemen
Neem contact op