Gezelschapsdieren

Van koe tot kip, van kat tot kanarie en van hond tot hamster. Het team van A7 Noord dierenartsen biedt zorg aan landbouwhuisdieren én gezelschapsdieren. Een goede band tussen mens en dier, dat is wat A7 Noord dierenartsen nastreeft.

Van preventie tot operatie

Het liefst zien we de hele dag gezonde dieren, maar helaas worden ook dieren af en toe ziek. Is uw dier ziek dan is het belangrijk om langs te komen op afspraak zodat we uw dier zo goed mogelijk kunnen helpen. Voor advies betreffende uw gezonde huisdier kunt u uiteraard ook bij ons terecht. Denk daarbij aan het kiezen van een middel tegen wormen, een middel tegen vlooien en teken, maar ook het gebruik van een goede shampoo of andere vachtverzorging. Uiteraard kunnen wij u ook helpen bij het maken van de keuze voor castratie of sterilisatie, vaccineren of het uitvoeren van een titerbepaling, het voeren van een brok of vlees. Zoveel mensen, zoveel wensen, wij geven graag advies zodat u een goede keuze kunt maken! Kom gerust langs aan de balie, onze paraveterinairen staan voor u klaar.

Wilt u advies of is uw dier ziek? Neem dan contact met ons op

Wilt u meer informatie over onze expertises en behandelingen? Kijk gerust verder op onze website. In onze bibliotheek kunt u meer informatie vinden over verschillende onderwerpen van zowel gezelschapsdieren als overige diersoorten. U bent ook van harte welkom om eens langs te komen op één van onze vestigingen. Even kennis maken, de sfeer proeven of het drinken van een kopje koffie of thee: onze vestigingen zijn geopend tussen 8 en 17.30 uur. Heeft u opmerkingen, suggesties of een klacht? Vul dan het formulier in op de betreffende pagina. Wij helpen u en uw huisdier graag en staan open voor verbeteringen! Heeft u een vraag? Misschien staat het antwoord bij de meest gestelde vragen.

Voor vragen kunt u altijd contact opnemen
Neem contact op