Schaap & geit

Schaap

Schapen zijn gezellige huisdieren die zorgen voor een mooi plaatje in de achtertuin, maar ook voor wol, vlees of melk.  Of u nu 5, 25 of 250 schapen heeft, met uw schaap kunt u bij ons terecht of wij komen bij u langs. Hierbij bieden wij zowel zorg voor het individuele schaap als op koppelniveau. We onderzoeken we uw schaap of kudde schapen grondig en gaan we samen kijken of en hoe we uw koppel weer gezond kunnen krijgen.

Geit

Deze nieuwsgierige beestjes eten alles wat los en vast zit en het is dus ook geen wonder dat ze af en toe ziek worden. Het lastige bij geiten is dat ze pas in een laat stadium laten zien dat ze zich niet lekker voelen. Heeft u twijfels over de gezondheid van uw dier, eet hij of zij minder goed, ziet u geen keutels of kleinere keutels in het hok? Bij A7 Noord dierenartsen is voldoende kennis, kunde en liefde aanwezig om uw geit te onderzoeken en te helpen. U kunt hiervoor bij ons langskomen of wij komen bij u op locatie.

Wat kunnen we voor uw betekenen?

Zowel voor uw individuele schaap als op koppelniveau bent u bij A7 Noord dierenartsen aan het juiste adres voor het gezond houden van uw schapen of geiten op uw bedrijf. Ons hechte team van landbouwhuisdierenartsen staat 24/7 voor u klaar voor overleg, bedrijfsbezoeken en adviezen.

Voor de geitenhouders hebben wij een geborgde geitendierenarts binnen ons team die alle officiële dingen bij u kan regelen en op de hoogte is van de nieuwste ‘wettelijke’ ontwikkelingen.

Wilt u meer weten over wat wij allemaal doen, klik dan op een van de onderstaande onderwerpen.

Voor vragen kunt u altijd contact opnemen
Neem contact op