Koe

Zowel op individueel niveau als op bedrijfsniveau bent u bij A7 Noord dierenartsen aan het juiste adres voor het gezond houden van uw koeien en uw bedrijf. Ons hechte team van landbouwhuisdierenartsen staat 24/7 voor u klaar voor overleg, bedrijfsbezoeken en adviezen. Zeker in deze tijd met veranderende regelgeving is het fijn om als veehouder een vast aanspreekpunt te hebben. Door het volgen van nascholing, deelname aan verschillende commissies en overleggroepen houdt ons team elkaar op de hoogte van de verschillende ontwikkelingen binnen de sector om u van goed advies te blijven voorzien.

Ook organiseren we regelmatig workshops zodat u meer komt te weten over een bepaald onderwerp. Voor de boerinnen is er mogelijkheid om deel te nemen aan de boerinnen-club. Samen ontdekken, leren en beter worden, dat is waar we voor staan! Wilt meer informatie of uw opgeven voor de Boerinnenclub, bel 0512-301444!

Daarnaast draagt één van onze dierenartsen, als weinige in Nederland, de titel specialist en is gepromoveerd aan de Universiteit Diergeneeskunde in Gent. Kortom, voor kwalitatief goede diergeneeskunde en eerlijke adviezen kunt u bij ons terecht!

Wilt u meer weten over wat wij allemaal doen, klik dan op een van de onderstaande onderwerpen.

Belangrijke informatie voor u als veehouder

Voor uw aangekondigde Qlip controle is het handig dat u ons hiervan op tijd  op de hoogste brengt zodat we alles na kunnen lopen en indien nodig in orde maken.

Wij hebben hiervoor het klantenportaal. Dit is een programma waarvoor u moet inloggen en waar alle voor de Qlip controleur belangrijke documenten bij elkaar staan (Koekompas, BGP, BBP, 1 – op – 1 relatie, visite brieven per logboek en facturen). Wilt u hiervan gebruik maken, bel de praktijk 0512-301444!

Wilt u liever zelf de controle houden maar wel een goed overzicht hebben van de benodigde documenten? Klik dan op checklist Qlip

Verder handige links die u misschien nodig heeft of kunt gebruiken, klik dan hier.

Voor vragen kunt u altijd contact opnemen
Neem contact op