Wachtkamerthema bobbels en knobbels

In maart en april geven we extra aandacht aan de huid van uw dier.

Heeft uw dier gekke bobbels, knobbels of bultjes? Wij zoeken voor u uit wat het precies is. Een bultje kan onschuldig zijn, maar ook kwalijk. Het kan bijvoorbeeld een vetbult zijn, ontstoken talgklieren, wrat, een abces, cyste of goedaardige- of kwaadaardige tumor. Met een biopt komen we er achter waar de bult uit bestaat. Dit soort bulten kunnen veroorzaakt worden door een allergie, infectie, insectenbeet, kanker, immuunziekte, huidaandoening of hormonale onbalans.

Zo ziet u, de ene bobbel of knobbel is de andere niet. Daarom is het goed om bij twijfel uw dier door de dierenarts te laten onderzoeken.

Acties wachtkamerthema bobbels en knobbels

Gedurende deze twee maanden bieden we u 10% korting op een consult wanneer u komt voor een dier met een bult.  Daarnaast bieden we u ook 50% korting op een biopt. De korting geldt alleen op het afnemen, niet op onderzoek- en verzendkosten.

Twijfelt u over een bultje op de huid van uw dier? We helpen u graag graag gratis telefonisch met advies en kunnen een consult inplannen als dit nodig is.

Maak een afspraak

Bobbel of knobbel? Wij helpen u en uw dier.

Voor vragen kunt u altijd contact opnemen
Neem contact op