Catfriendly practice

Bij A7 Noord dierenartsen houden we rekening met het karakter van uw kat. De meeste katten vinden een bezoek aan de dierenarts een stressvolle gebeurtenis. Ze houden niet van veranderingen en ervaren al snel stress. We proberen deze stress zoveel mogelijk te voorkomen en te beperken. Speciaal voor uw kat hebben wij een kattenspreekkamer en kattenwachtkamer ingericht.

Dit betekent dat een angstige kat niet naast een drukke hond hoeft te wachten. Ook is het mogelijk de katten in het mandje hoger weg te zetten in de wachtkamer. Dit is prettiger voor de kat.

De spreekkamer is speciaal voor katten ingericht. Er ligt een kleedje op tafel en er wordt gebruik gemaakt van de Feliway verdamper. Feliway helpt katten op een natuurlijke wijze om te gaan met stress situaties en zorgt voor een harmonieuze omgeving voor u en uw kat. Wij gebruiken de Feliway spray in de spreekkamer en in de opname om de katten zoveel mogelijk op hun gemak te stellen tijdens de behandeling.

Om het voor u ook thuis makkelijker te maken hebben we verschillende pagina’s geschreven met tips en trics. Zo hopen we dat we u en uw kat helpen om bepaalde veranderingen die nodig zijn zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Heeft u nog vragen? Vraag het ons, we helpen u graag!

Voor vragen kunt u altijd contact opnemen
Neem contact op