Seniorprogramma

De jaarlijkse controle tijdens de vaccinatie is voor oudere dieren kan soms niet meer genoeg zijn. Op latere leeftijd ontstaan vaak gezondheidsklachten die niet gelijk zichtbaar zijn. Veel vervelende ouderdomsziekten zijn in een vroeg stadium nog goed te behandelen. Het is dus belangrijk om eventuele problemen op tijd op te sporen. Als uw hond gezond blijft, kunt u immers nog langer van elkaar genieten!

Seniorbegeleiding

Wanneer u kiest voor de seniorbegeleiding komt u in plaats van één keer per jaar, twee keer per jaar langs met uw oudere dier. Voorafgaand aan elk bezoek vult u een uitgebreide vragenlijst in. Op deze manier krijgen we een goed beeld of er veranderingen zijn waargenomen bij uw oudere dier. Ook vragen we u om urine mee te nemen van uw dier. Tijdens het consult wordt uw dier helemaal nagekeken en de vragenlijst besproken.

Vragen of afspraak maken?

Wij geven u graag advies, neem contact met ons op.

Aanvullende onderzoeken

De meegebrachte urine wordt nagekeken op ontsteking, de aanwezigheid van suiker en aanwijzingen voor een verminderde nierfunctie. Afhankelijk van het gekozen pakket, nemen we bloed af om de orgaanfunctie in beeld te krijgen en meten we de bloeddruk bij uw dier.

Standaard en uitgebreid

Bij deelname aan de seniorbegeleiding kunt u kiezen uit twee pakketten. Een standaard pakket en een uitgebreid pakket. Het standaard pakket bestaat uit: twee keer per jaar controle van uw dier inclusief een urineonderzoek. Het uitgebreide pakket bestaat uit: twee keer per jaar controle van uw dier inclusief een urineonderzoek, bloedonderzoek en bloeddrukmeting (bij de kat). Beide pakketten bieden we aan tegen een gereduceerd tarief in vergelijking met de gebruikelijke kosten.

Voor vragen kunt u altijd contact opnemen
Neem contact op