Vestigingen

DrachtenA7 Noord dierenartsen Drachten Nipkowlaan

De hoofdvestiging van A7 Noord dierenartsen is gelegen in Drachten op de Nipkowlaan 17. Een modern pand gelegen op het industrieterrein “A7 Noord”. Op onze hoofdvestiging behandelen we uw huisdieren met veel aandacht en liefde. Moderne spreekkamers, een ruime operatiekamer, beademingsapparatuur, opname faciliteiten, digitale röntgen, echografie, tandheelkundige apparatuur inclusief dentale röntgen, een in huis laboratorium, twee keer per maand een oogspecialist aanwezig, kortom alle mogelijkheden om uw huisdier goed en volledig te onderzoeken en behandelen.

Onze dierenartsen landbouwhuisdieren rijden vanuit Drachten richting de visites om onze veehouders te voorzien van goed advies en diergeneeskundige zorg. Ook uw paard, kleine herkauwer, alpaca of varken zal bezocht worden door onze kundige dierenartsen. Kortom (bijna) alle diersoorten kunnen rekenen op de zorg van A7 Noord dierenartsen.

U kunt tussen 8.00 uur en 17.30 uur aan de balie langskomen voor onder andere het afhalen van medicatie, voeding en voor advies rondom uw dier. Onze geschoolde paraveterinairen helpen u graag!

 

Burgum

Onze tweede vestiging is te vinden in Burgum aan de Elingsloane 18. De vertrouwde praktijk in Burgum voor zorg betreffende uw huisdier. Op deze vestiging staan onze gezelschapsdierenartsen voor u klaar om met veel aandacht en liefde uw huisdier te helpen. Ook Burgum is uitgerust met opnamefaciliteiten, een operatiekamer met zuurstoftoediening en bewaking, twee ruime spreekkamers, digitale röntgen en gebitsapparatuur. Heeft uw dier net een beetje extra zorg nodig, dan verwijzen we u vanuit Burgum door naar onze vestiging in Drachten.

Ook in Burgum kunt u tussen 8.00 en 17.30 uur terecht aan de balie voor advies betreffende uw huisdieren, het afhalen van medicatie, voeding en overige producten.

Voor vragen kunt u altijd contact opnemen
Neem contact op