Missie & visie

Het team van A7 Noord dierenartsen staat op een vriendelijke, laagdrempelige wijze klaar voor hun cliënten. Eerlijk, betrouwbaar, transparant en gericht op het welzijn van mens en dier streven wij naar professionele, vooruitstrevende zorg voor gezelschapsdieren en landbouwhuisdieren.

Wij streven naar een hecht en duurzaam team van dierenartsen en assistenten om vertrouwdheid, kennis en kunde te waarborgen.

Werkgebied

A7 Noord dierenartsen werkt vanuit twee vestigingen: Drachten en Burgum. Op deze vestigingen kunt u terecht voor diergeneeskundige zorg van uw gezelschapsdier. Beide vestigingen beschikken over onder andere bloedanalyseapparatuur, digitale röntgen, echo-apparatuur, een laboratorium en een operatiekamer voorzien van zuurstof en bewakingsapparatuur. Samen met u gaan we bekijken welke behandeling het beste bij u en uw huisdier past.

Het werkgebied van A7 Noord dierenartsen is gecentreerd rond Drachten en Burgum. Vanuit onze hoofdvestiging in Drachten rijden de dierenartsen van de landbouwhuisdieren richting hun cliënten. Om deze visites zo efficiënt mogelijk in te plannen heeft elke dierenarts zijn of haar eigen werkgebied. Dit werkgebied strekt zich uit van Dokkum tot Donkerbroek en van Niebert tot Heerenveen. Dus ook voor een eerlijk & oprecht advies betreffende uw bedrijf, bent u bij ons aan het juiste adres.

Voor vragen kunt u altijd contact opnemen
Neem contact op