Missie & visie

Eerlijke diergeneeskundige zorg

A7 Noord dierenartsen is een onafhankelijke kliniek voor de zorg voor huisdieren en landbouwhuisdieren. Het team van A7 Noord dierenartsen staat op een vriendelijke, laagdrempelige wijze klaar voor haar cliënten. Voor korte vragen zijn wij voor iedereen kosteloos bereikbaar. Door eerlijk, betrouwbaar, transparant en gericht op het welzijn van mens en dier ter zijn, streven wij naar professionele, vooruitstrevende zorg voor gezelschapsdieren en landbouwhuisdieren. Samen met u gaan we bekijken welke behandeling het beste bij u en uw dier past.

Werkgebied

A7 Noord dierenartsen werkt vanuit twee vestigingen: Drachten en Burgum. Op deze vestigingen kunt u terecht voor diergeneeskundige zorg van uw gezelschapsdier. Beide vestigingen beschikken over onder andere bloedanalyseapparatuur, digitale röntgen, echoapparatuur, een laboratorium en een operatiekamer voorzien van zuurstof en bewakingsapparatuur.

Het werkgebied van A7 Noord dierenartsen is gecentreerd rond Drachten en Burgum. Vanuit onze hoofdvestiging in Drachten rijden de dierenartsen van de landbouwhuisdieren richting hun cliënten. Om deze visites zo efficiënt mogelijk in te plannen heeft elke dierenarts een eigen werkgebied. Dit werkgebied strekt zich uit van Dokkum tot Donkerbroek en van Niebert tot Heerenveen. Ook voor een eerlijk en oprecht advies betreffende uw bedrijf, bent u bij ons aan het juiste adres.

Oog voor dier, mens en milieu

Bij A7 Noord dierenartsen streven we niet alleen naar de beste zorg voor uw huisdieren, maar werken we ook actief aan een positieve impact op mens, dier en milieu. Samen bouwen we aan een toekomst waarin zorg, duurzaamheid en betrokkenheid hand in hand gaan.

We geloven in solidariteit en het ondersteunen van onze gemeenschap. Daarom bieden we houders van de Voedselbankpas, korting op diergeneeskundige zorg. Daarnaast zetten we ons in voor lokale dierenwelzijnsorganisaties, door Stichting Fûgelhelling en de dierenasielen De Swinge en Adventure behoorlijke korting te geven op zorg voor hun dieren. Onze tuinen worden onderhouden door Caparis, zodat we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op deze manier een beetje kunnen steunen. Ook buiten de landsgrenzen dragen we een steentje bij. Voor elk Rabiës vaccin dat wij zetten, doneren we een Rabiës vaccinatie in een ontwikkelingsland via Nobivac om wereldwijd hondsdolheid terug te dringen.

We zetten ons in voor de toekomst van ons vakgebied en bieden we stageplekken aan studenten in opleiding tot dierenarts, paraveterinair en biochemisch analist. Ook nodigen we scholieren en klanten van harte uit tijdens onze open dagen, waar ze een kijkje achter de schermen kunnen nemen en meer te weten komen over ons werk en onze passie voor dieren. We geloven in duurzaamheid en hebben geïnvesteerd in zonnepanelen en laadpalen voor beide vestigingen en een warmtepomp in onze vestiging in Burgum. Daarnaast wordt afval gescheiden en gerecycled.

Tenslotte streven naar een hecht team van dierenartsen en assistenten om vertrouwdheid, kennis en kunde te waarborgen. Gezondheid staat hoog in het vaandel, niet alleen voor onze dieren, maar ook voor ons team. We dagen elkaar uit met fit challenges en voorzien onze medewerkers van vers fruit op het werk. Daarnaast nemen we actief deel aan het landelijke programma “Nederland Schoon”. Onze feestcommissie organiseert borrels, uitjes en spelletjes om de teamgeest te versterken. We laten onze medewerkers zien dat we met hen meeleven door het sturen van kaartjes, bloemen en andere attenties bij bijzondere gebeurtenissen zoals zwangerschap, verjaardagen en ziekte

Voor vragen kunt u altijd contact opnemen
Neem contact op