Kattengedrag en trimmen

Beste katteneigenaar,

Met veel plezier ben ik sinds begin oktober de samenwerking aangegaan met A7 Noord Dierenartsen. Vanaf begin 2021 ben ik eigenaar van het bedrijf Kattenstreken, waar ik begonnen ben met gedragstherapie en oppas aan huis en begin dit jaar heb ik de opleiding tot gespecialiseerd kattentrimster afgerond.

Iedere woensdag van 09:00-15:00 uur ben ik in de praktijk te Drachten om uw kat te trimmen en/of voor korte gedragsconsulten van 30 minuten.

Trimmen

Tijdens het trimmen staat het welzijn van de kat voor mij op nummer 1. Dit houdt in dat ik de kat indien nodig regelmatig pauzes geef, meebeweeg met de kat en/of afleid met wat lekkers. Hierdoor leert de kat dat getrimd worden niet vervelend hoeft te zijn in plaats van dat het elke keer een stressvolle situatie is. Voor meer informatie waar de trimbeurt uit kan bestaan, verwijs ik u naar mijn website www.katten-streken.nl.

Korte consulten

De korte consulten zijn gericht op algemene vragen rondom het gedrag van uw kat en/of gedragsproblemen die onlangs zijn opgetreden. U krijgt zowel mondeling als schriftelijk passende adviezen. De kat zelf hoeft u niet mee te nemen. Bij gedragsproblemen die langer spelen of waarbij sprake is van agressie, is een consult aan huis altijd noodzakelijk. Hierbij zie ik de leefomgeving van de kat en ga ik dieper op de oorzaak van het probleem in, waardoor de adviezen gerichter zullen zijn. U krijgt de adviezen mondeling en in een behandelplan en daarnaast drie maanden nabegeleiding.

Voor het maken van een afspraak kunt u rechtstreeks contact met mij opnemen via:
06-12194194, info@katten-streken.nl of via het contactformulier op www.katten-streken.nl

Tarieven vindt u op mijn website of op de tarievenpagina

Ik zie u graag in de praktijk te Drachten!

Vriendelijke groet,

Charlotte Baselmans

Voor vragen kunt u altijd contact opnemen
Neem contact op