Woont u in Ureterp en heeft uw huisdier een griepje onder de leden? En bent u daarom op zoek naar een dierenarts in Ureterp? De A7 Noord Dierenartsen zijn in de buurt om uw huisdier er weer bovenop te helpen. Op die manier kan er ook een dierenarts Ureterp bezoeken en de nodige zorg verlenen.

Dierenarts Ureterp

Het A7 Noord Dierenartsenteam opereert, letterlijk en figuurlijk, in Drachten en Burgum, maar het dierenartsenteam bezoekt ook de woonplaatsen rondom deze twee vestigingen. En zo is er altijd een dierenarts ter plaatse, waaronder in Ureterp. Het team behandelt uw gezelschapsdieren graag tijdens op afspraak. Mocht uw schaap, koe of varken iets onder de leden hebben, dan komt er een dierenarts bij u thuis in Ureterp.

Wij zijn A7 Noord Dierenartsen: Betrokken

Elke werkdag geopend tussen 8.00 en 17.30 uur. Makkelijk online uw afspraak inplannen. Drachten ligt op een steenworpafstand van Ureterp. Dus dicht bij huis.Voor spoedgevallen, visites en verrichtingen 24 uur per dag bereikbaar en beschikbaar.

Voor vragen kunt u altijd contact opnemen
Neem contact op
Klantenstop

Helaas hebben wij moeten besluiten een klantenstop in te stellen tot 1 augustus 2022. Dit betekent dat wij tot die tijd geen nieuwe klanten aannemen. Nieuwe huisdieren van al ingeschreven baasjes zijn uiteraard van harte welkom.

Voor onze dependance in Burgum geldt dat de klantenstop daar per direct voor inwoners van Burgum zelf wordt opgeheven. Inwoners van omringende dorpen zullen ook tot 1 augustus moeten wachten.