Ook voor Surhuisterveen

Woont u in Surhuisterveen en bent u op zoek naar een goede dierenarts voor uw dieren? A7 Noord Dierenartsen staat voor u en uw dier klaar. Wij streven naar een goede band tussen mens en dier. Wij zijn daarom 24 uur per dag te bereiken en staan graag ter uw beschikking.  Voor korte vragen en advies kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail bereiken zonder dat dit u iets kost.

Uw dier laten behandelen in Surhuisterveen

Onze praktijken zijn gevestigd te Drachten en Burgum. Mocht u landbouwhuisdieren zoals koeien of schapen bezitten die medische hulp nodig hebben dan is het mogelijk dat wij bij u langs komen. Uiteraard behandelen wij ook paarden. Omliggende dorpen van Drachten en Burgum zijn dan ook van harte welkom bij ons!

A7 Noord Dierenartsen – ook voor Surhuisterveen

24 uur per dag te bereiken, onze contactgegevens kunt u vinden op onze contact pagina. Praktijken in Drachten en Burgum. Staan ook graag ter beschikking in omliggende dorpen als Surhuisterveen. Beschikbaar voor al uw gezelschapsdieren, landbouwhuisdieren en paarden. Voor spoedgevallen, huisbezoeken en andere verrichtingen. Streven naar een goede band tussen mens en dier.

Voor vragen kunt u altijd contact opnemen
Neem contact op