Woont u in Leeuwarden en bent u op zoek naar een betrokken, betrouwbare, goede dierenarts? Op slechts 15 minuten afstand ligt onze vestiging in Burgum. Met de komst van de centrale as vlot en makkelijk bereikbaar.Op onze website kunt u lezen wat we allemaal doen en welke diersoorten we behandelen. Van koe tot kip, van kat tot kanarie en van hond tot hamster, alle diersoorten kunnen rekenen op onze diergeneeskundige zorg. En komen we er samen niet uit? Dan sturen we u met een gerust hart door naar een collega dierenarts in de buurt die u verder kan helpen. Dus ook voor de regio Leeuwarden kunt u contact met ons opnemen of zelf een online een afspraak inplannen.

Missie

Het team van A7 Noord dierenartsen staat op een vriendelijke, laagdrempelige wijze klaar voor hun cliënten. Vanuit die basis bieden wij professionele diergeneeskundige zorg voor gezelschapsdieren en landbouwhuisdieren. Eerlijk, betrouwbaar, transparant en gericht op het welzijn van mens en dier.Wij streven naar een hecht en duurzaam team van dierenartsen en assistenten om vertrouwdheid, kennis en kunde te waarborgen.Vanuit onze beide vestigingen in Drachten en Burgum staan wij 24 uur per dag voor u klaar.

Werkwijze

A7 Noord dierenartsen werkt vanuit twee vestigingen: onze hoofdvestiging in Drachten en een tweede vestiging in Burgum. Met name deze laatste is vanuit Leeuwarden goed bereikbaar.Ons gebied is gecentreerd rond deze twee plaatsen, maar uiteraard staan we ook in de omringende dorpen en steden voor u klaar.De dierenartsen van de landbouwhuisdieren (o.a. koeien, schapen, geiten, paarden, ezels en alpaca’s) komen bij u aan huis of op het bedrijf voor zowel preventieve zorg als curatieve (genezende) zorg.De dierenartsen van de gezelschapsdieren werken bij voorkeur vanuit onze vestigingen in Drachten en Burgum.

Op onze beide klinieken is geïnvesteerd om uw huisdier op een zo goed mogelijke wijze te kunnen onderzoeken en behandelen. Op beide vestigingen kunnen we aanvullende onderzoeken uitvoeren zoals: röntgenfoto’s maken, echo’s maken van de buik of een zwangerschap, bloedonderzoeken in huis uitvoeren zodat u een snelle uitslag heeft, onderzoek in ons laboratorium van ontlasting, urine, huidafkrabsels en sperma.

Kortom een uitgebreide diergeneeskundige zorg die elk huisdier verdient!

Bent u niet in de gelegenheid om op de praktijk te komen, dan kunnen we na overleg een visite inplannen. Met name bij het laten inslapen van uw geliefde huisdier is dit heel prettig.

Voor vragen kunt u altijd contact opnemen
Neem contact op