Woont u in Beetsterzwaag en bent u op zoek naar een goede dierenarts voor uw dieren? A7 Noord Dierenartsen staat voor u en uw dier klaar. Wij streven naar een goede band tussen mens en dier. Wij zijn daarom 24 uur per dag te bereiken en staan graag ter uw beschikking.  Voor korte vragen en advies kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail bereiken zonder dat dit u iets kost.

Vestigingen

Onze praktijken zijn gevestigd in Drachten en Burgum. Mocht u landbouwhuisdieren zoals koeien of schapen bezitten die medische hulp nodig hebben dan is het mogelijk dat wij bij u langs komen. Uiteraard behandelen wij ook paarden. Gezelschapsdieren zoals honden en katten behandelen we bij voorkeur op de praktijk.

Omliggende dorpen van Drachten en Burgum zijn dan ook van harte welkom bij ons! A7 Noord Dierenartsen – ook voor Beetsterzwaag 24 uur per dag te bereiken, onze contactgegevens kunt u vinden op onder contact.

Praktijken in Drachten en Burgum. Staan ook graag ter beschikking in omliggende dorpen als Beetsterzwaag. Beschikbaar voor al uw gezelschapsdieren, landbouwhuisdieren en paarden. Voor spoedgevallen, huisbezoeken en andere verrichtingen. Wij streven naar een goede band tussen mens en dier. Eerlijke, goede diergeneeskunde dat is waar A7 Noord dierenartsen voor staat.

Voor vragen kunt u altijd contact opnemen
Neem contact op