Met uw reptiel naar de dierenarts

Meestal zien we reptielen, slangen, schildpadden en andere bijzondere diersoorten als ze ziek zijn. Wilt u echter advies om uw bijzondere dier gezond te houden, dan helpen we u graag! Welke voeding is het beste, welke UV-lamp moet u gebruiken, welke temperatuur en vochtigheid is van belang. Voor dit soort vragen helpen we u graag verder op weg.

Ziekte bij bijzondere dieren

De meeste ziektes zijn acute uitingen van een al langer chronisch aanwezig probleem. De meeste ziektes ontstaan door verkeerde voeding of huisvesting. Door het ontstaan van tekorten is uw dier gevoeliger voor bacteriën, virussen, schimmels en kunnen afwijkingen aan botten en huid ontstaan. Twijfelt u over de gezondheid van uw dier? Kom langs, we helpen u graag!

Voor vragen kunt u altijd contact opnemen
Neem contact op
Klantenstop

Helaas hebben wij moeten besluiten een klantenstop in te stellen tot 1 augustus 2022. Dit betekent dat wij tot die tijd geen nieuwe klanten aannemen. Nieuwe huisdieren van al ingeschreven baasjes zijn uiteraard van harte welkom.

Voor onze dependance in Burgum geldt dat de klantenstop daar per direct voor inwoners van Burgum zelf wordt opgeheven. Inwoners van omringende dorpen zullen ook tot 1 augustus moeten wachten.