Met uw reptiel naar de dierenarts

Meestal zien we reptielen, slangen, schildpadden en andere bijzondere diersoorten als ze ziek zijn. Wilt u echter advies om uw bijzondere dier gezond te houden, dan helpen we u graag! Welke voeding is het beste, welke UV-lamp moet u gebruiken, welke temperatuur en vochtigheid is van belang. Voor dit soort vragen helpen we u graag verder op weg.

Ziekte bij bijzondere dieren

De meeste ziektes zijn acute uitingen van een al langer chronisch aanwezig probleem. De meeste ziektes ontstaan door verkeerde voeding of huisvesting. Door het ontstaan van tekorten is uw dier gevoeliger voor bacteriƫn, virussen, schimmels en kunnen afwijkingen aan botten en huid ontstaan. Twijfelt u over de gezondheid van uw dier? Kom langs, we helpen u graag!

Voor vragen kunt u altijd contact opnemen
Neem contact op

A7 Noord dierenartsen heeft in verband met de aanhoudende drukte een tijdelijke klantenstop ingesteld, zodat wij onze bestaande klanten de zorg en aandacht kunnen geven die zij van ons gewend zijn. Het is mogelijk om op een wachtlijst geplaatst te worden als nieuwe klant. Neem contact op via info@a7n.nl voor meer informatie.