Met uw knaagdier naar de dierenarts

Cavia’s, hamsters, gerbils, muizen, ratten of een ander bijzonder klein huisdier zijn bij ons van harte welkom. Wilt u meer weten over de gezondheid van uw geliefde, kleine huisdier? Bij A7 Noord dierenartsen is voldoende kennis, kunde en liefde aanwezig om uw dier te helpen. Uw knaagdier is bij ons in goede handen. Vervoer uw dier in een reismand met daarin een handdoek. Zo heeft uw dier voldoende steun en grip tijdens het transport. Bovendien is een handdoek lekker warm.

Ziek knaagdier

Een knaagdier laat vaak in een laat stadium zien dat het zich niet lekker voelt. Heeft u twijfels over de gezondheid van uw dier, eet hij of zij minder goed, ziet u geen keutels of kleinere keutels in het hok? Neem contact met ons op om uw dier goed te laten onderzoeken!

Voor vragen kunt u altijd contact opnemen
Neem contact op

A7 Noord dierenartsen heeft in verband met de aanhoudende drukte een tijdelijke klantenstop ingesteld, zodat wij onze bestaande klanten de zorg en aandacht kunnen geven die zij van ons gewend zijn. Het is mogelijk om op een wachtlijst geplaatst te worden als nieuwe klant. Neem contact op via info@a7n.nl voor meer informatie.