Met uw knaagdier naar de dierenarts

Cavia’s, hamsters, gerbils, muizen, ratten of een ander bijzonder klein huisdier zijn bij ons van harte welkom. Wilt u meer weten over de gezondheid van uw geliefde, kleine huisdier? Bij A7 Noord dierenartsen is voldoende kennis, kunde en liefde aanwezig om uw dier te helpen. Uw knaagdier is bij ons in goede handen. Vervoer uw dier in een reismand met daarin een handdoek. Zo heeft uw dier voldoende steun en grip tijdens het transport. Bovendien is een handdoek lekker warm.

Ziek knaagdier

Een knaagdier laat vaak in een laat stadium zien dat het zich niet lekker voelt. Heeft u twijfels over de gezondheid van uw dier, eet hij of zij minder goed, ziet u geen keutels of kleinere keutels in het hok? Neem contact met ons op om uw dier goed te laten onderzoeken!

Voor vragen kunt u altijd contact opnemen
Neem contact op
Klantenstop

Helaas hebben wij moeten besluiten een klantenstop in te stellen tot 1 augustus 2022. Dit betekent dat wij tot die tijd geen nieuwe klanten aannemen. Nieuwe huisdieren van al ingeschreven baasjes zijn uiteraard van harte welkom.

Voor onze dependance in Burgum geldt dat de klantenstop daar per direct voor inwoners van Burgum zelf wordt opgeheven. Inwoners van omringende dorpen zullen ook tot 1 augustus moeten wachten.