Met uw fret naar de dierenarts

Fretten zien we zeer regelmatig bij A7 Noord dierenartsen. Voor jaarlijkse controle, vaccinatie, plaatsen van een chip of als uw fret ziek is of pijn heeft kunt u natuurlijk bij ons terecht.

Veranderend gedrag bij uw fret

U kent uw fret het best. Wanneer er plotseling veranderingen optreden in gedrag, wacht dan niet te lang om met de fret naar de dierenarts te gaan. Ook geeft het regelmatig bijhouden van het gewicht van uw fret een goede indruk over de gezondheid.

Zieke fret

Kaalheid, een dunne en doffe vacht, vermageren, verminderen van eetlust, minder speels, veelvuldig krabben, moeilijk plassen, kwijlen en met de pootjes aan de bek krabben zijn enkele voorbeelden wanneer u een afspraak zou kunnen maken voor een bezoek aan de dierenarts. Ook is het belangrijk de ontlasting goed in de gaten te houden. Heeft u twijfels over de gezondheid van uw fret? Kom langs, we helpen u graag!

Voor vragen kunt u altijd contact opnemen
Neem contact op

A7 Noord dierenartsen heeft in verband met de aanhoudende drukte een tijdelijke klantenstop ingesteld, zodat wij onze bestaande klanten de zorg en aandacht kunnen geven die zij van ons gewend zijn. Het is mogelijk om op een wachtlijst geplaatst te worden als nieuwe klant. Neem contact op via info@a7n.nl voor meer informatie.