Slimfit programma

Meer dan de helft van de huisdieren is te dik. Overgewicht bij dieren zorgt voor gezondheidsklachten. Ten gevolge van het overgewicht komen deze dieren eerder te overlijden. Als eigenaar heb je volledig invloed op het gewicht van je dier. Ieder pondje gaat immers door het mondje!

Risico rassen

Bij een aantal huisdier rassen is het risico op overgewicht groter dan bij andere rassen. Denk hierbij aan de Labrador Retriever en de Brits Korthaar kat. Bij deze rassen is het extra belangrijk voor u als eigenaar om te waken voor overgewicht. Deze dieren hebben altijd zin in eten. Dus wat we ze ook geven, ze eten het graag op! Het is bij de Labrador Retriever zelfs aangetoond dat ze een DNA afwijking hebben. Het gen dat zorgt voor een verzadigd gevoel ontbreekt met altijd trek tot gevolg.

Slimfit programma

Als uw dier al last heeft van overgewicht kunt u bij ons terecht voor hulp bij het afvallen. Samen gaan we aan het werk om uw huisdier weer op een gezond gewicht te krijgen. Rustig en verantwoord afvallen is bij dieren erg belangrijk! Er moeten geen tekorten ontstaan en het moet niet te snel gaan. Vooral bij de kat kan de lever last krijgen van te snel gewichtsverlies.

Het slimfit programma bieden we gratis aan voor onze klanten. U kunt hiervoor een afspraak maken bij onze assistent.

Interesse? Maak direct een afspraak

U maakt gemakkelijk een online afspraak in ons portaal

Voeding

Uiteraard kunnen we eerst proberen om uw dier af te laten vallen met uw eigen voeding. Het beste resultaat krijgen we echter door gebruik te maken van een speciale dieetvoeding. Deze voeding is samengesteld om uw dier een verzadigd gevoel te geven met zo min mogelijk calorieën zonder dat er tekorten ontstaan.

Voor vragen kunt u altijd contact opnemen
Neem contact op