Pup & kitten begeleiding

Het eerste levensjaar is een belangrijke periode voor pups en kittens. In dit eerste levensjaar wordt de basis gelegd voor een gezond leven. Een goede begeleiding hierbij helpt bij het gezond houden van pups en kittens tijdens de groeiperiode. Problemen worden vroegtijdig ontdekt en daarnaast is een goede socialisatie bij de dierenarts ook belangrijk!

Wat is een pup en kittenbegeleiding?

U komt met uw pup of kitten bij ons op de praktijk. Hiervoor maakt u een afspraak bij de assistent. Tijdens dit consult wordt uw pup of kitten gewogen en nagekeken. De assistent kijkt onder andere naar de oren, ogen, nagels en het gebit. Daarnaast krijgt u advies over ontvlooien, ontwormen, verzorging, voeding en opvoeding. Deze begeleiding bieden wij gratis aan voor onze klanten.


Wij adviseren om elke maand langs te komen zodat eventuele problemen vroegtijdig worden ontdekt. Daarnaast went uw pup of kitten aan ons en onze kliniek. Daardoor stapt hij/zij ook op latere leeftijd vrolijk onze kliniek binnen.

Bezoek Petplan voor meer informatie over de beste zorg voor jouw pup of kitten.

Interesse?

Heeft u interesse in deze gratis begeleiding? Vanaf de leeftijd van 16 weken kunt u hiervoor een afspraak maken bij de assistent.

Direct een afspraak maken

Heeft u geen pup of kitten, maar wel een hond of kat die erg angstig is bij ons? Ook dan kunt u gebruik maken van onze begeleiding. Bij de assistent kunt een een afspraak inplannen voor een gedragsbegeleiding. Door regelmatig langs te komen op de kliniek zonder dat uw dier ziek is of een behandeling nodig heeft, went uw hond of kat aan ons. Door het bezoek zo leuk mogelijk te maken, hopen we dat ook deze dieren na verloop van tijd weer vrolijk onze kliniek binnenstappen.

Agressie door angst?

Heeft u een hond die bijt bij een dierenartsbezoek? Of heeft uw hond een lage bijtdrempel in het algemeen? Wij werken samen met een kynologisch gedragsinstructeur. Zij kan samen met u werken aan een situatie waardoor zowel u als uw hond zich prettiger voelt. Een consult zonder snuitbandje of muilkorf, dat is toch veel prettiger? Meer weten? Neem gerust contact met ons op!

Voor vragen kunt u altijd contact opnemen
Neem contact op