Gebitsverzorging paard

Onze praktijk is uitgerust met een elektrische gebit set voor de gebitsbehandeling voor uw paard. Het is belangrijk om jaarlijks het gebit van uw paard te laten controleren. Het gebit van een paard “groeit” continu door, omdat het onderhevig is aan slijtage: ongeveer 2-3 mm per jaar.

 

Welke klachten? Heeft uw paard last van vermageren, proppen, speekselen, terugkerende koliek, rij-technische problemen of bijvoorbeeld lange vezels in de mest, dan kan het gebit hier een oorzaak van zijn. Wij kunnen het gebit nakijken en uitbalanceren.

 

Indien de problemen te ernstig zijn, hebben wij goede contacten met doorverwijs klinieken  die gespecialiseerd in het gebit van het paard.

Wilt u een afspraak maken voor het gebit van uw paard? Bel: 0512-301444

 

 

Voor vragen kunt u altijd contact opnemen
Neem contact op
Klantenstop

Helaas hebben wij moeten besluiten een klantenstop in te stellen tot 1 augustus 2022. Dit betekent dat wij tot die tijd geen nieuwe klanten aannemen. Nieuwe huisdieren van al ingeschreven baasjes zijn uiteraard van harte welkom.

Voor onze dependance in Burgum geldt dat de klantenstop daar per direct voor inwoners van Burgum zelf wordt opgeheven. Inwoners van omringende dorpen zullen ook tot 1 augustus moeten wachten.