Drachten:
0512 - 30 14 44
Burgum:
0511 - 46 40 60

Missie A7 Noord dierenartsen

 

Het team van A7 Noord dierenartsen staat op een vriendelijke, laagdrempelige wijze klaar voor hun cliënten. Eerlijk, betrouwbaar, transparant en gericht op het welzijn van mens en dier streven wij naar professionele zorg voor gezelschapsdieren en landbouwhuisdieren.

Wij streven naar een hecht en duurzaam team van dierenartsen en assistenten om vertrouwdheid, kennis en kunde te waarborgen.

 

Werkgebied

A7 Noord dierenartsen werkt vanuit twee vestigingen: Drachten en Burgum. Op deze vestigingen kunt u terecht voor diergeneeskundige zorg van uw gezelschapsdier. Beide vestigingen beschikken over onder andere bloedanalyseapparatuur, digitale röntgen, echo-apparatuur, een laboratorium en een operatiekamer voorzien van zuurstof en bewakingsapparatuur.

Ons gebied is gecentreerd rond deze twee plaatsen. Zo bezoeken de dierenartsen landbouwhuisdieren bedrijven in onder andere Ureterp, Beetsterzwaag, Lippenhuizen, Hemrik, Boornbergum, Kortehemmen, Olterterp, Nijbeets, Bakkeveen, Wijnjewoude, Siegerswoude en Frieschepalen maar ook in Garyp, Oostermeer, Sumar, Nijega, Oudega, De Tike, Rottevalle, Drachtstercompagnie, Surhuisterveen, Houtigehage en Opeinde.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag!